Segmenten vergelijken

Het is ook mogelijk om de segmenten met elkaar te vergelijken. In dit geval klik je niet op het woord maar op de + ernaast. Om een vergelijking te maken klik je dus op alle plusjes voor de segmentgroepen die je graag met elkaar wilt vergelijken. Bovenaan verschijnen deze segmentgroepen dan in een nieuw scherm:

Wanneer je vervolgens op de knop ‘Vergelijk’ klikt, krijg je de gewenste resultaten te zien. Heb je iets geselecteerd dat je toch niet wilt vergelijken? Door op het minnetje te klikken, kun je de segmentgroep weer verwijderen uit je vergelijking. Om je vergelijking te verwijderen klik je op de ‘Reset’ knop.

Het is tevens mogelijk om één of meerdere segmentgroepen te vergelijken met het totaalresultaat van de gehele organisatie. In dit geval klik je naast ‘Survey’ op het pijltje. Zoals hieronder te zien is verschijnt dan het woord ‘Totaal’. Door op het plusje te drukken, voeg je het totaal toe aan de vergelijking. Wanneer je dan weer op ‘Vergelijk’ drukt, zie je het gewenste resultaat.

OPDRACHT:
Vergelijk twee segmenten met elkaar en bekijk welk segment de hoogste eNPS score heeft. Succes!